Het bedrijf

Tegelen is vakwerk maar voor mij ook gelijk m'n passie! Talloos zijn de mogelijkheden om met tegels of natuursteen vloeren en wanden te bekleden. Belangrijke aandachtspunten bij de toepassing van tegels zijn bijvoorbeeld de onderhoudsmogelijkheden, slijtvastheid, antislip en voor het buitenwerk weer- en vorstbestendigheid.


De ruimtelijke werking van tegels in speciale verbanden is vaak verrassend en werken met strips geeft bijzondere accenten. In grotere ruimten zie je ook steeds vaker fraaie mozaïek rozetten. U wilt een mooie douche, badkamer, toilet of keuken, alhoewel ook modegevoelig gaat de keus die u maakt veelal jaren en jaren mee. Graag wil ik u adviseren over toepassing van materialen en afwerkmogelijkheden.


Er zijn veel technische en ook praktische aspecten die van belang zijn bij het aanbrengen van tegels, natuurstenen plavuizen en mozaïek. Naar aanleiding van uw speciale wensen zal ik in overleg met u de werkzaamheden nauwgezet uitvoeren.

Een kleine greep uit de door mij uitgevoerde werkzaamheden wordt in de fotogalerij getoond. Door op een afbeelding te klikken verschijnt een groter beeld met toelichting.


Christiaan Spilt